Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 gramů vepřové panenky, na proužky
- 45 gramů rýžového vína
- ½ čajové lžičky cukru
- 20 gramů sójové omáčky, husté
- 1 polévková lžíce bramborového škrobu
- 20 gramů oleje
- 250 gramů cibule, na tenké proužky
- 2 čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého (nebo dle chuti)
- 20 gramů jarní cibulky, na proužky
- 5 gramů červené chilli papričky, čerstvé, na tenké plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 497 kJ / 119 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 14.1 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1h 30 min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 godz.
Gulášová polévka s čerstvou paprikou
1u. 35min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1 Std. 20 Min
Klasický maďarský guláš
1h 45min
Roštěnky s bramborami
1 Std. 20 Min
Gulášová polévka se zeleninou
1 Std. 15 Min
Líčka marinovaná v černém pivu
4 godz. 35 min
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1 Std. 20 Min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2 godz.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 godz. 20 min
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15 min