Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 - 60 gramů cibule, nakrájené na čtvrtky
- 2 stroužky česneku
- 10 - 15 gramů petrželové natě
-
1
čajová lžička masové dochucovací pasty
lub 1 kostka masového bujónu - 150 gramů kuřecích prsou, bez kůže, na kousky (3 cm)
- 500 gramů hovězího masa, mletého
- 350 gramů vepřového masa, mletého
- 3 vejce
- 150 gramů strouhanky
-
50
gramů červeného vína, suchého
lub 50 gramů bílého vína, suchého - 1 rovná čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 1 - 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
- 200 gramů klobásy, uzené, dlouhé cca 25 cm, oloupané
- 10 gramů olivového oleje, plus na vymazání
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 689 kJ / 164 kcal
- Białko
- 14.7 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Křupavé krůtí karbanátky s čočkou
1h
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1小时 5 分钟
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1h 30min
Mandlový moučník s pudingovým krémem
3 Std.
Ovar s křenem
2h 15min
Sekaná s bramborami
1h
Bramborové knedlíky se špenátem
1 Std. 40 Min
Játrová rýže
35 Min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1h 10min
Strouhanka
5min
Moravské zelí
25 Min
Houskové knedlíky
50min