Carpaccio d'ananas avec sorbet rose

Carpaccio d'ananas avec sorbet rose

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions

Składniki

Le sorbet à la framboise
  • 150 g de sucre en poudre
  • 10 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 100 g de bananes bien mûres coupée en morceaux
  • 1000 g de fraises surgelées et équeutées
Le carpaccio d'ananas
  • 1 ananas frais pelé, cœur retiré et coupé verticalement en quartiers (environ 200 g chaque)
  • feuilles de menthe fraîche ciselées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 0 g
Kalorie 447 kJ / 107 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...