國王雞肉球

國王雞肉球

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
12 人份

Składniki

全麥麵包
  • 380 克
  • 1 小撮
  • 新鮮酵母 ,剝碎
    20 克
    2 平茶匙 乾酵母粉, (約6克)
  • 全麥麵粉
    500 克
  • 葵花籽
    100 克
  • 1 ½ 茶匙
  • ,塗抹烤盤用
乳酪醬
  • 奶油乳酪
    150 克
  • 茅屋起士 (cottage cheese)
    150 克
    150 克 希臘優格
  • 水煮蛋 (opcjonalnie) ,剝殼切4等份
    1 顆
  • ½ 茶匙
雞肉丸
  • 帕瑪森起士 ,切小塊
    50 克
  • 雞絞肉
    400 克
  • 麵包粉
    40 克
  • 1 顆
  • 乾燥奧勒岡
    1 茶匙
  • 蕃茄泥 (tomato purée)
    10 克
  • 醬油
    15 克
  • ,油炸用
  • 奶油乳酪
    50 克
  • 紅甜椒 ,切成喙狀
    1 顆
  • 黃甜椒 ,切成王冠眉型
    1 顆
  • 新鮮細香蔥
    1 把
  • 去核黑橄欖 ,切環狀
    10 粒

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 246.4 kcal / 1031 kJ
Białko 14.6 g
Tłuszcz 13.4 g
Węglowodany 18.6 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Sód 384 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...