Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 罐裝甜菜
- 100 克 櫻桃蘿蔔
- 400 克 小黃瓜, 去皮,切塊
- 8 支 新鮮巴西利, 只取葉子
- 5 支 新鮮蒔蘿
- 200 克 原味優格
- 200 克 酸奶油
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 胡椒粉, 少許,調味用
- 1 茶匙 糖
- 20 克 醋
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 355 kJ / 85 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 5 g