
Urządzenia i Akcesoria
西班牙蕃茄烤蛋盅
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
牛心蕃茄 (一 顆約重220克)4 顆
-
新鮮嫩菠菜 ,只取葉子150 克
-
油1 大匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
蛋4 顆
-
比薩起士絲 ,依個人喜好添加10 克
-
粗海鹽 ,依個人喜好添加10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
385 kcal /
1611 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
20.5 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

蔬食宴客菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan