Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 紫洋蔥 ,切塊
- 600 克 水
- 12 隻 生草蝦
- 80 克 綠花椰菜
- 1 顆 蛋 ,沖洗乾淨
- 10 克 蒜頭
- 15 克 橄欖油
- ½ 茶匙 油浸鯷魚 (罐裝),瀝去油份
- 15 克 鮮奶油
- ¼ 茶匙 鹽
- 10 克 奶油
- 15 克 去核黑橄欖 ,切片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2057 kJ / 492 kcal
- Białko
- 21.5 g
- Węglowodany
- 63.5 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 14 g