Römische Pizza Bianco

Römische Pizza Bianco

4.1 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 Portionen

Składniki

Poolish
  • frische Hefe
    3 g
  • Wasser
    1400 g
  • Vollkorn-Weizenmehl
    100 g
  • Weizenmehl Type 550
    150 g
  • Zitronensaft
    30 g
Pizzateig
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
    400 g
  • Salz
    10 g
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    15 g
  • Zitronensaft
    30 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 393 kcal / 1644 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 75 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 646 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...