Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1430 g Wasser
- 5 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 40 g Milch
- 400 g Mehl
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 10 g Salz
- 1 EL Essig
- 30 g Zitronensaft
- grobes Salz zum Bestreuen
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta della nonna
2 godz. 10 min
Focaccia mit Zwiebeln
2 godz. 20 min
Pane alla birra (Bier-Brot)
4h
Italienisches Oliven-Gebäck (Taralli)
55 min
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5h
Dinkel-Tomaten-Focaccia
1h 40min
Luftige Brötchen
2h
Lütticher Waffeln mit Schokosauce und Tonka-Schmand
2h
Pfannenbrot
1h 5min
Hefeknoten mit Käse und Schinken
2h 30min
Pistazien-Hefezopf
2h
Softe Frühstücksbrötchen
1 godz. 45 min