Fermente Kırmızı Soğan

Fermente Kırmızı Soğan

3.8 4 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz.
500 g

Składniki

  • kırmızı soğan dilimlenmiş (yaklaşık 1 mm)
    500 g
  • deniz tuzu
    10 g
    10 g Himalaya tuzu
  • su
    250 g
  • limon suyu
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 500 g

Sód 1.2 mg
Białko 6 g
Kalorie 836 kJ / 200 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...