Wersje kompatybilne
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 20 g taze zencefil, soyulmuş, ince dilimlenmiş (2 mm)
- 60 g portakal marmeladı
- 1 tutam taze kekik yaprağı
- 20 g zeytinyağı
-
20
g balzamik sirke
lub 20 g şeri sirkesi -
50
g porto şarabı
lub tatlı kırmızı şarap - 550 g su
- 1 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
-
2
ördek göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yakl. 150-200 g) (bk. öneriler)
lub 2 tavuk göğsü, derisiz (her biri yakl 225 g), boydan ikiye kesilmiş - 350 g patates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (1 cm)
- ½ tk toz tatlı kırmızı biber, toz
- 30 g tereyağı
- 120 g süt
- 120 - 150 g taze börülce, temizlenmiş, gerekiyorsa ikiye bölünmüş
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 3136 kJ / 750 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Brak ocen
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1h 5 min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Brak ocen
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55 godz.
Maca Tozlu Çikolata
50 min
Kakaolu Muzlu Avokado Mus
1h 15min
Dim Sum 'Shao Mai'
2hod.
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35min
Zeytinyağlı Enginar
1h
Çin Usulü 5 Baharat Karışımı
5min
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1h
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6h 30min