Urządzenia i Akcesoria
Spaghettinestjes met linzenballen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
10 porties
Składniki
-
lente-uien in stukken (3 cm)150 g
-
selder in stukken (3 cm)150 g
-
wortelen in stukken (3 cm)150 g
-
olijfolie50 g
-
rode splitlinzen300 g
-
water3530 g
-
tomatenpuree60 g
-
zout en iets meer om te koken2 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eieren3
-
paneermeel200 g
-
bloem om te bewerken
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
witte balsamico azijn20 g
-
suiker2 tl
-
crème fraîche50 g
-
spaghettini500 g
-
rode paprika in driehoekjes gesneden (1 cm x 1 cm x 1 cm)60 g
-
ontpitte zwarte olijven in kleine stukken2 - 3
-
verse peterselie als afwerking
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
566.9 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
1989.4 kJ /
475.5 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
78.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sunrise smoothie
10 min
Vegan kaas dip
40 min
Paneer tikka pizza
Brak ocen
Veggie regenboog pizza
Brak ocen
Koekjes met chocopasta
1 godz. 40 min
Alpenmacaroni
45 min
Vegan kruimeldeeg
45 min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 godz. 15 min
Champignon- en chocolademuffins
1 godz.
Aardappelen met Varkensribbetjes
Brak ocen
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15 min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 godz. 20 min