Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g lente-uien, in stukken (3 cm)
- 150 g selder, in stukken (3 cm)
- 150 g wortelen, in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 300 g rode splitlinzen
- 3530 g water
- 60 g tomatenpuree
- 2 tl zout, en iets meer om te koken
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 3 eieren
- 200 g paneermeel
- bloem, om te bewerken
- 600 g tomatenblokjes uit blik
- 20 g witte balsamico azijn
- 2 tl suiker
- 50 g crème fraîche
- 500 g droge pasta, type spaghetti
- 60 g rode paprika, in driehoekjes gesneden (1 cm x 1 cm x 1 cm)
- 2 - 3 ontpitte zwarte olijven, in kleine stukken
- verse peterselie, als afwerking
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1989.4 kJ / 475.5 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 78.2 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 566.9 mg
Alternatywne przepisy
Glutenvrij chocoladebrood
1 Std. 10 Min
Lactosevrije luikse wafels
Brak ocen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Brak ocen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Brak ocen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Brak ocen
Crème anglaise
15 Min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 Std.
Eendenlever
33 Std.