紅蔥油漬舒肥雞胸佐藜麥沙拉

紅蔥油漬舒肥雞胸佐藜麥沙拉

4.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
2 人份

Składniki

紅蔥油漬舒肥雞胸(可預做)
  • 150 克
  • 紅蔥頭 ,去皮切片(0.5公分)
    100 克
  • 雞胸肉 (1片約150克)
    2 片
  • 蒜頭 ,切片
    2 顆
  • ¼ 茶匙
白煮蛋&藜麥(可預做)
  • 2 顆
  • 1540 克
  • 藜麥
    30 克
沙拉組合
  • 1800 克
  • 檸檬汁
    30 克
  • 烏醋
    1 茶匙
  • 日式醬油
    1 茶匙
  • 新鮮綜合生菜
    200 克
  • 酪梨 ,切片
    ½ 顆
  • 紅蘿蔔 ,切絲
    40 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 456.8 kcal / 1909.5 kJ
Białko 42.3 g
Tłuszcz 25.9 g
Węglowodany 14.2 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 258.7 g
Sód 172.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...