Urządzenia i Akcesoria
Sup labu kuning
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porsi
Składniki
-
minyak10 g
-
jahe segar10 g
-
daging buah labu kuning cut in pieces400 g
-
kentang cut in pieces100 g
-
kacang mete, mentah50 g
-
garam plus extra to taste½ sdt
-
bubuk lada putih2 jumput
-
air750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
4 g
Kalorie
592 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Buku Masak Dasar
173 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sup Sayur Kuning
50 min
Sup Ayam
30 min
Sup Jamur Kurma Merah
Brak ocen
Sup Ubi Cina
25 min
Sup Bayam dan Wortel
Brak ocen
Sup Krim Kacang Polong
Brak ocen
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Brak ocen
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1 godz. 5 min
Sup Jamur a la Hungaria
Brak ocen
Tekwan
1 godz. 45 min
Tom Yum Udang
15 min
Sup Labu Kuning
25 min