Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 - 150 gramů vařené šunky, na kousky
- 140 gramů mrkve, na kousky 2 - 3 cm
- 3 vejce
- extra panenský olivový olej
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 1200 gramů vody
- 1 - 2 čajové lžičky soli
- 300 gramů rýže basmati
- 100 gramů zeleného hrášku, čerstvého nebo mraženého
- 100 gramů krevet, střední velikosti, loupaných
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1447 kJ / 346 kcal
- Białko
- 15.31 g
- Węglowodany
- 41.86 g
- Tłuszcz
- 13.07 g
- Błonnik
- 2.38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krevetová polévka s batáty
45 min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min
Beer Mojito
5 menit
Marinované krevety
1 Std. 10 Min
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 min
Steak s rukolovým salátem
35 min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20 min
Quinoa sushi
2h 45 min
Sorbet z lesních plodů
5 menit
Restované krevety
15 menit
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1h 30min