Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 gramů vody
- ½ rovné polévkové lžíce mořské soli, hrubě mleté
- 200 gramů těstovin, nudlí
- 250 gramů pórku, pouze bílé části, nakrájené na kolečka
- 10 gramů oleje
- 200 gramů mozzarelly, na kousky
- 150 gramů žampiónů, na plátky
- 100 gramů vařené šunky, na kostičky
- 120 gramů crème fraîche
-
½
kostky zeleninového bujónu
lub ½ vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 1 stonek čerstvé bazalky, nasekané na jemno (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2012 kJ / 479 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zapečené brambory s květákem a parmazánem
1h
Sladkokyselé kuře s rýží
40 min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30 min
Gnocchi s lososem a hráškem
20min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1h
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40 min
Zámecké rizoto
35 min
Masové kuličky s rýží, paprikou a kari omáčkou
45 min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35 min
Kotleta s hříbky a rýží
55 min
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1h
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25 min