Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 gramů vody
- ½ rovné polévkové lžíce mořské soli, hrubě mleté
- 200 gramů těstovin, nudlí
- 250 gramů pórku, pouze bílé části, nakrájené na kolečka
- 10 gramů oleje
- 200 gramů mozzarelly, na kousky
- 150 gramů žampiónů, na plátky
- 100 gramů vařené šunky, na kostičky
- 120 gramů crème fraîche
-
½
kostky zeleninového bujónu
lub ½ vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 1 stonek čerstvé bazalky, nasekané na jemno (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2012 kJ / 479 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbový Stroganoff
30 Min
Rychlé makaróny z trouby
1h 10min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1h 30min
Zelenobílé těstoviny
40 Min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1 Std.
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Těstoviny s hráškem a sýrem cottage
25min
Farfalle v italských barvách
30 Min
Karbanátky z medvědího česneku s bylinkovým dipem
40 Min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 Min
Špagety se smetanovou omáčkou
35 Min
Zámecké rizoto
35 Min