Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 - 50 gramů mléka, pro namočení pečiva
- 50 - 70 gramů pečiva, natrhaného na kousky
- 40 gramů sýru parmazánu, na kousky (3 cm)
- 300 gramů krůtích prsou, na kousky
-
150
gramů čočky, vařené
lub 150 gramů sterilované čočky, bez tekutiny - 2 vejce
- 50 gramů anglické slaniny, na kousky
- 1 špetka soli
- 80 gramů hladké mouky
- olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1577 kJ / 377 kcal
- Białko
- 21.5 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 26.7 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1 Std. 25 Min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1 Std. 30 Min
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1h 5min
Chilli con carne s bílými fazolemi
55min
Klasický maďarský guláš
1h 45min
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50 Min
Čočková polévka s rajčaty
2h 5min
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40 min
Guláš palermo s gnocchi
1 Std. 25 Min
Guláš se středozemní zeleninou
1 Std. 30 Min
Paprikový guláš na červeném víně
1 Std. 25 Min
Dušené hovězí stew
1 Std. 40 Min