Urządzenia i Akcesoria
Victoria biscuit gebak
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 porties
Składniki
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (opcjonalnie)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
4.1 g
Kalorie
1683 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
25.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Chocolade Moelleux
15min
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Nessuna valutazione
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Nessuna valutazione
Groene biscuittaart
Nessuna valutazione
Cijfertaart
Nessuna valutazione
Kweeperentaart
8h
Drie soorten melk cake
2h
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nessuna valutazione
Appelmuffins
40min
Sinaasappel Sponge Cake
1h