Urządzenia i Akcesoria
Victoria biscuit gebak
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 porties
Składniki
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (opcjonalnie)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
4.1 g
Kalorie
1683 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
25.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Cider-Kipstoofpot
Brak ocen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 godz. 20 min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Brak ocen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Brak ocen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Brak ocen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Brak ocen
Spaghetti Bolognese
40 min
Mini kerstboompjes
45 min
Sinaasappel Sponge Cake
1 godz.
Zeevruchtensoep
30 min
Rendang met Gele Kleefrijst
2 godz. 45 min
Appelmuffins
40 min