Urządzenia i Akcesoria
Shortbread karamel gezouten boter
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
36 stuks
Składniki
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
1 g
Kalorie
624 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Karamel maken
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Karamelsaus
1 godz. 30 min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Brak ocen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Brak ocen
Burrito ontbijt
Brak ocen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Brak ocen
Vegetarisch Medaillons
Brak ocen
Gefermenteerde wortelen
Brak ocen
Bessencurd
20 min
Lemon curd
20 min
Crème anglaise
15 min
Gezouten karameltaart
2 godz. 40 min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Brak ocen