Urządzenia i Akcesoria
Alpenmacaroni
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
20 g
Kalorie
3642 kJ /
874 kcal
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
92 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Peren op Sinaasappelsiroop
Brak ocen
Ravioli Soep met Rundsvlees
Brak ocen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 godz.
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Brak ocen
Spaghettinestjes met linzenballen
1 godz. 5 min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Brak ocen
Lams- en Quinoastoofpot
Brak ocen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Brak ocen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 godz. 15 min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 min