Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm) (facultatief)
- 150 g hazelnoten, walnoten, amandelen of gemengde noten
- 3 el gemengde Provençaalse kruiden
- 2 teentjes knoflook
- 150 g prei, in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 800 g tomaten uit blik
- 1 el tomatenpuree
- 15 g verse basilicumbladeren, en iets meer als afwerking
- 2 snuifjes suiker
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 volle el groentebouillon poeder
- 100 g lauw water
- Wartości odżywcze
- na 4 porties
- Kalorie
- 7548.9 kJ / 1804.2 kcal
- Białko
- 45.4 g
- Węglowodany
- 85.5 g
- Tłuszcz
- 155.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.7 g
- Błonnik
- 38.1 g
- Sód
- 1541.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roze roerei
Brak ocen
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Geroosterde aubergines
Brak ocen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Brak ocen
Griekse salade met gestoomde kip
Brak ocen
Taart met peer en brie
1h 10min
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Vegan kaas dip
40 min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Brak ocen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Brak ocen
Roodbruin gekleurde eieren
Brak ocen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Brak ocen