Urządzenia i Akcesoria
Gyoza met kip en knoflook
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
12 stuk
Składniki
-
bloem180 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
warm water100 g
-
20 g sesamolieolijfolie20 g
-
zout½ theelepel
-
20 g olijfolieolie20 g
-
teentje knoflook1
-
250 g kippenborst filet, zonder vel, in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapierkippendij, zonder been en zonder vel in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
witte wijn50 g
-
blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)1
-
citroensap, vers geperst25 g
-
water80 - 100 g
-
1 - 2 eetlepels olijfoliesesamolie1 - 2 eetlepels
-
verse peterselie3 - 5 takjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
10.5 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
683.6 kJ /
163.4 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
14.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Koreaanse Fried Chicken
3 godz. 10 min
Sloppy Gold Rush Burgers
Brak ocen
Miso Udon Noedels
20 min
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Brak ocen
Druiven en cava trifle
Brak ocen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Brak ocen
Thaise burgers
35 min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 godz. 30 min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Brak ocen
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 min
Vegan baklava
Brak ocen
Stoofvlees
3 godz. 10 min