Insalata di baccalà sottovuoto

Insalata di baccalà sottovuoto

4.6 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca) e il succo
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di aceto balsamico
  • 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 1600 g di acqua
  • 2 rametti di timo fresco
  • 400 g di baccalà ammollato e dissalato in 2 tranci
  • 150 g di insalata mista a foglie piccole
  • 200 g di pomodorini colorati in quarti
  • 150 g di carote pelate e a listarelle
  • 80 g di olive taggiasche denocciolate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 297.9 mg
Białko 23.8 g
Kalorie 1482 kJ / 354.3 kcal
Tłuszcz 26.4 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...