Lai Chi Kang (Longan Dessert)
TM6

Lai Chi Kang (Longan Dessert)

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1500 g water
  • 2 pandan leaves, tied into knot
  • 100 g candied winter melon, cut in halves
  • 50 - 100 g brown sugar
  • 50 g dried longans
  • 50 g red dates
  • 10 g white fungus, soaked to soften, hard part removed, cut in small pieces
  • 1 slice lemon
  • 1 tsp basil seeds, soaked in 200 g water for 15 minutes
  • 4 malva nuts, soaked in 300 g water for 15 minutes
  • 10 g raisins
  • 20 g pearl barley, cooked (see tips)
  • 20 g roasted peanuts
  • 20 g small sagos, cooked

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
293 kJ / 70 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
1 g
Sód
1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy