
Urządzenia i Akcesoria
雞肝煎餅
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 人份
Składniki
雞肝煎餅
-
雞肝600 克
-
蛋2 顆
-
麵粉50 克
-
鹽½ 茶匙
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
油 ,煎炸用30 克
餡料
-
洋蔥 ,切4等分160 克
-
紅蘿蔔 ,切小塊100 克
-
蒜頭3 粒
-
油40 克
-
番茄醬85 克
-
美乃滋 ,自製100 克
組合
-
美乃滋 ,自製20 克
-
新鮮蒔蘿 ,切碎10 克
-
青椒 ,洗淨去籽,切小塊 (0.5公分)50 克
-
紅甜椒 ,洗淨去籽,切小塊 (0.5公分)50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
325 kcal /
1362 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan