雞肝煎餅

雞肝煎餅

2.0 1 ocena
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 人份

Składniki

雞肝煎餅
  • 雞肝
    600 克
  • 2 顆
  • 麵粉
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • ,煎炸用
    30 克
餡料
  • 洋蔥 ,切4等分
    160 克
  • 紅蘿蔔 ,切小塊
    100 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 40 克
  • 番茄醬
    85 克
  • 美乃滋 ,自製
    100 克
組合
  • 美乃滋 ,自製
    20 克
  • 新鮮蒔蘿 ,切碎
    10 克
    10 克 新鮮綜合香草, ,切碎
  • 青椒 ,洗淨去籽,切小塊 (0.5公分)
    50 克
  • 紅甜椒 ,洗淨去籽,切小塊 (0.5公分)
    50 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 325 kcal / 1362 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...