Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti alla carbonara
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken (3 cm)40 g
-
Pecorino in Stücken (3 cm)30 g
-
Speckwürfel (siehe Tipp)150 g
-
Olivenöl15 g
-
Ei1
-
Eigelb3
-
Pfeffer3 Prisen
-
Salz und mehr zum Kochen1 Prise
-
Spaghetti320 g
-
Wasser zum Kochen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
24 g
Kalorie
2999 kJ /
717 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Damals. Heute. Für immer.
50 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Hähnchen in Tomaten-Zwiebel-Sauce
1 godz. 35 min
Reisfleisch One-Pot
45 min
Cheese-Makkaroni
30 min
Spaghetti aglio e olio mit Tintenfischringen
1 godz.
One Pot Mac and Cheese
25 min
Spaghetti Carbonara
10 min
Thunfischsauce
10 min
Mais-Speck-Nudeln mit pochierten Eiern
50 min
Spinat-Frischkäse-Nudeln
45 min
Schinken-Käse-Sauce
25 min
Big Mac Style Wraps
40 min
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1 godz.