
Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi mit Pfifferling-Rahm-Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken60 g
-
Petersilie abgezupft½ Bund
-
Öl20 g
-
Speckwürfel70 g
-
Zwiebeln in dünnen Scheiben200 g
-
Pfifferlinge ggf. halbiert300 g
-
Wasser400 g
-
Sahne250 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht½ TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Gnocchi aus dem Kühlregal800 g
-
Speisestärke30 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
717 kcal /
3002 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
37 g
Węglowodany
75 g
Błonnik
7.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pilzzeit
5 Przepisów
Niemcy
Niemcy