Polenta cremosa ao molho de funghi

Polenta cremosa ao molho de funghi

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porções

Składniki

  • funghi seco picado
    15 g
  • água
    770 g
  • queijo parmesão
    40 g
  • creme de leite
    100 g
  • mistura de ervas, secas (alho, cebola e salsinha)
    1 ½ c. chá de
  • sal
    1 c. chá de
  • milho de pipoca
    100 g
  • manteiga
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porção

Kalorie 501 kcal / 2301 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 74 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 40 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...