
Urządzenia i Akcesoria
Polenta cremosa ao molho de funghi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porções
Składniki
-
funghi seco picado15 g
-
água770 g
-
queijo parmesão40 g
-
creme de leite100 g
-
mistura de ervas, secas (alho, cebola e salsinha)1 ½ c. chá de
-
sal1 c. chá de
-
milho de pipoca100 g
-
manteiga30 g
Wartości odżywcze na 1 porção
Kalorie
501 kcal /
2301 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
74 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
40 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dia dos Namorados
4 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy