Torta de ricota e goiabada

Torta de ricota e goiabada

5.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
8 fatias

Składniki

  • biscoito Maria
    300 g
    300 g biscoito maizena
  • manteiga sem sal
    200 g
  • leite
    220 g
  • ricota
    400 g
  • leite condensado (equiv. 1 lata)
    395 g
  • ovos
    3
  • goiabada em pedaços
    200 g
  • água
    100 g

Wartości odżywcze na 1 fatia

Kalorie 582 kcal / 2433 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 64 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 18 g
Sód 216 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...