Urządzenia i Akcesoria
Torta de ricota e goiabada
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
8 fatias
Składniki
-
300 g biscoito maizenabiscoito Maria300 g
-
manteiga sem sal200 g
-
leite220 g
-
ricota400 g
-
leite condensado (equiv. 1 lata)395 g
-
ovos3
-
goiabada em pedaços200 g
-
água100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fatia
Sód
216 mg
Białko
14 g
Kalorie
2433 kJ /
582 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolo de laranja, gengibre, nozes e cranberries
50 Min
Bolo de milho com queijo
1 Std. 30 Min
Quentão simples
Keine Bewertungen
Salada de lentilha com romã
2 Std. 30 Min
Queijadinha
30 Min
Paçoca de rolha
15 Min
Empadinha de palmito
1 Std.
Curau de milho verde
30 Min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 Std. 45 Min
Massa aerada (podre)
20 Min
Bolinha de mandioca recheada
45 Min
Bolo de milho cremoso
45 Min