Polenta cremosa com ragu de cogumelos

Polenta cremosa com ragu de cogumelos

4.0 2 oceny
Przygotowanie 41 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porções

Składniki

  • milho de pipoca
    200 g
  • água
    1200 g
  • sal
    2 ½ c. chá de
  • pimenta do reino branca em pó
    3 pitadas de
  • cogumelos shimeji branco limpos
    150 g
  • cogumelos shimeji preto limpos
    150 g
  • tomate sweet grape cortados ao meio
    150 g
  • azeite de oliva extra virgem
    10 g
  • tomilho fresco, só as folhas
    2 ramos de

Wartości odżywcze na 1 porção

Kalorie 240.8 kcal / 1007.5 kJ
Białko 8.6 g
Tłuszcz 5.1 g
Węglowodany 42.9 g
Błonnik 8.6 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 1475.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...