
Urządzenia i Akcesoria
炸羊乳起士牛肉丸
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 9 godz. 20 min
40 塊
Składniki
-
煙燻牛肉 (Cecina),切小塊(詳見要訣)150 克
-
橄欖油20 克
-
無鹽奶油60 克
-
洋蔥 ,切小塊40 克
-
麵粉160 克
-
牛奶800 克
-
鹽½ 茶匙
-
新鮮羊乳起士 ,切丁150 克
-
麵包粉300 - 400 克
-
蛋 ,打散備用2 - 3 顆
-
油炸用蔬菜油500 - 600 克
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
123 kcal /
514 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Sód
182.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan