炸羊乳起士牛肉丸
TM6 TM5 TM31

炸羊乳起士牛肉丸

(Brak ocen)

Składniki

  • 150 克 煙燻牛肉 (Cecina),切小塊(詳見要訣)
  • 20 克 橄欖油
  • 60 克 無鹽奶油
  • 40 克 洋蔥 ,切小塊
  • 160 克 麵粉
  • 800 克 牛奶
  • ½ 茶匙 鹽
  • 150 克 新鮮羊乳起士 ,切丁
  • 300 - 400 克 麵包粉
  • 2 - 3 顆 蛋 ,打散備用
  • 500 - 600 克 油炸用蔬菜油

Wartości odżywcze
na 1 塊
Kalorie
514 kJ / 123 kcal
Białko
4.1 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
7.5 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Błonnik
0.2 g
Sód
182.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy