Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 煙燻牛肉 (Cecina),切小塊(詳見要訣)
- 20 克 橄欖油
- 60 克 無鹽奶油
- 40 克 洋蔥 ,切小塊
- 160 克 麵粉
- 800 克 牛奶
- ½ 茶匙 鹽
- 150 克 新鮮羊乳起士 ,切丁
- 300 - 400 克 麵包粉
- 2 - 3 顆 蛋 ,打散備用
- 500 - 600 克 油炸用蔬菜油
- Wartości odżywcze
- na 1 塊
- Kalorie
- 514 kJ / 123 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 182.8 mg