炸羊乳起士牛肉丸

炸羊乳起士牛肉丸

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 9 godz. 20 min
40 塊

Składniki

  • 煙燻牛肉 (Cecina),切小塊(詳見要訣)
    150 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 無鹽奶油
    60 克
  • 洋蔥 ,切小塊
    40 克
  • 麵粉
    160 克
  • 牛奶
    800 克
  • ½ 茶匙
  • 新鮮羊乳起士 ,切丁
    150 克
  • 麵包粉
    300 - 400 克
  • ,打散備用
    2 - 3 顆
  • 油炸用蔬菜油
    500 - 600 克

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 123 kcal / 514 kJ
Białko 4.1 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Sód 182.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...