Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de agua
- 80 g de leche entera
- 10 g de levadura seca
-
15
g de miel de agave
lub 15 g de jarabe de agave - 450 g de harina sin gluten, más un extra para enharinar
- 1 cdita de sal
-
10
g de mantequilla sin sal
lub 10 g de aceite de oliva extra virgen - 1 clara de huevo
- 1 cda bicarbonato de sodio
- 1 yema de huevo
- 2 cdas de leche
- 1 cda de ajonjolí negro
- 1 cda de ajonjolí blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1267 kJ / 302.8 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 57.2 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 647.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Leche de almendras TM6
12h
Crepas (sin gluten)
1 godz. 20 min
Leche de coco
10min
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Galletas de amaranto (Black Diamond)
1h 30min
Harina sin gluten para panadería
10min
Pan de caja sin gluten
2 godz.
Chapati sin gluten
30 min
Fugaz vegano sin gluten
1 godz.
Pan alemán sin gluten
3h
Harina sin gluten para pastelería
10min
Base para pay sin gluten
15min