Bagels sin gluten

Bagels sin gluten

4.0 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 piezas

Składniki

  • 200 g de agua
  • 80 g de leche entera
  • 10 g de levadura seca
  • 15 g de miel de agave
    15 g de jarabe de agave
  • 450 g de harina sin gluten más un extra para enharinar
  • 1 cdita de sal
  • 10 g de mantequilla sin sal
    10 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1 clara de huevo
  • 1 cda bicarbonato de sodio
  • 1 yema de huevo
  • 2 cdas de leche
  • 1 cda de ajonjolí negro
  • 1 cda de ajonjolí blanco

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pieza

Sód 647.2 mg
Białko 9.8 g
Kalorie 1267 kJ / 302.8 kcal
Tłuszcz 6.5 g
Błonnik 8.2 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 57.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...