![Peras al vino tinto y vainilla Peras al vino tinto y vainilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/93898_1324-0-3144-3144.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de piloncillo granulado
- 750 g de vino tinto
- 1 cucharada de vainilla
- 3 piezas de anís estrellado
- 3 peras bosc, peladas, descorazonadas y en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1541 kJ / 367 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 73 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Pay de limón
3h 30min
Dulce de camote
1h 15 min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5 Std.
Mermelada de jitomate
30 Min
Crema batida
10 min
Mermelada de jitomate y chile
1h 15 min
Natilla de mango
1 Std. 10 Min
Budín de limón
50 Min
Ate de pera
10h
Crema de chícharos y chardonnay
35 min
Crema batida rápida
5 min
Aderezo de yoghurt
5 min