Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de piloncillo granulado
- 750 g de vino tinto
- 1 cucharada de vainilla
- 3 piezas de anís estrellado
- 3 peras bosc, peladas, descorazonadas y en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1541 kJ / 367 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 73 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Yogur natural
11 godz. 10 min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3h 40min
Claras batidas
5min
Panqué de elote al Varoma
2 godz. 20 min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5h
Brulee de arroz y chabacano en cocción lenta TM6
5 Std. 35 Min
Yogur de vainilla TM6
13 Std.
Buñuelos de feria con miel de guayaba y piloncillo
55 min
Rollo de guayaba
2h 30min
Mermelada de tejocote y vainilla
1h
Calabaza en tacha
1h 15min
Mermelada de fresa TM6
55 min