Peras al vino tinto y vainilla

Peras al vino tinto y vainilla

4.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porciones

Składniki

  • 400 g de piloncillo granulado
  • 750 g de vino tinto
  • 1 cucharada de vainilla
  • 3 piezas de anís estrellado
  • 3 peras bosc, peladas, descorazonadas y en cuartos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 1 g
Kalorie 1541 kJ / 367 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 73 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...