Peras al vino tinto y vainilla
TM5 TM6

Peras al vino tinto y vainilla

4.0 (4 oceny)

Składniki

  • 400 g de piloncillo granulado
  • 750 g de vino tinto
  • 1 cucharada de vainilla
  • 3 piezas de anís estrellado
  • 3 peras bosc, peladas, descorazonadas y en cuartos

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
1541 kJ / 367 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
73 g
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy