Urządzenia i Akcesoria
Banana Bread Mug Cake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 Portionen
Składniki
-
Mandeln100 g
-
Bananen reif, in Stücken180 g
-
Butter weich20 g
-
Honig20 g
-
Zimt¼ TL
-
Ei1
-
Backpulver1 TL
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
289 mg
Białko
15 g
Kalorie
2148 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Für dich!
6 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Glutenfreie Käseküchlein
2 godz.
Tahin-Mandel-Eis
15 godz.
One Pot Mac and Cheese
25 min
Schoko-Proteinriegel mit Orange und Zimt
4 godz. 20 min
Heidelbeer-Tassenkuchen
10 min
Brownie-Tassenkuchen
10 min
Apfel-Möhren-Kuchen
1 godz. 30 min
Bananen-Zimt-Eis mit Kakaonibs
10 min
Bananen-Pancakes mit Himbeersauce
20 min
Vegane Blaubeer-Chia-Konfitüre
30 min
Veganes Buchweizen-Porridge mit Mandelmus, Birnen und Kakaonibs
15 min
Kasutera (Castella, japanischer Honigkuchen)
1 godz. 45 min