Urządzenia i Akcesoria
Vegane Red Velvet Muffins
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
12 Stück
Składniki
Veganes Topping
-
Cashewkern, ungeröstet eingeweicht und abgetropft200 g
-
Zucker100 g
-
Zitronensaft30 g
-
Vanilleextrakt1 TL
-
Kokoscreme100 g
-
vegane Margarine30 g
Vegane Muffins
-
Mandeldrink250 g
-
Weißweinessig40 g
-
Salz½ TL
-
Zucker150 g
-
Lebensmittelfarbe, rot (z. B. von Wilton)½ TL
-
Sonnenblumenöl120 g
-
Natron5 g
-
Vanilleextrakt1 TL
-
Mehl250 g
-
Kakao20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
248 mg
Białko
6 g
Kalorie
1642 kJ /
393 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan Backen
20 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Vegane Erdnuss-Schoko-Cookies
50 min
Vegane Cheese-Nuggets
3 godz.
Vegane Donauwellen
4 godz. 15 min
Vegane Blaubeer-Cheesecake-Muffins
1 godz. 10 min
Vegane Mac and Cheese
1 godz.
Vegane Mini-Cheesecakes
4 godz. 30 min
Veganes Seitan-Geschnetzeltes mit Spätzle
8 godz.
Vegane Quarkbällchen
1 godz. 15 min
Vegane Donauwellen-Cupcakes
4 godz.
Vegane Linsen-Lasagne
3 godz.
Vegane Pancakes
30 min
Vegane Schoko-Creme-Torte
5 godz.