Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)
- 1 el azijn
Parfait
- 80 g geroosterde gezouten pinda's
- 500 g opklopbare room, 30-40% V.G., erg koud
- 5 eierdooiers
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1801 kJ / 430 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Gevulde vis
1h 50min
Vegan baklava
Brak ocen
Pindakoekjes met chocolate-chip
Brak ocen
Drie kaas pides
1 godz. 40 min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Brak ocen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Brak ocen
Napoleon hoedjes
Brak ocen
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 Std. 50 Min
Taartje met chocolade-praliné
Brak ocen
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35 min
Veenbessen-chocolade cakemix
Brak ocen