Urządzenia i Akcesoria
Karamel parfait
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
10 stuks
Składniki
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
6 g
Kalorie
1801 kJ /
430 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Karamel maken
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kerstman macarons
3 godz. 20 min
Pesto met basilicum
5 min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 min
Karamelsaus
1 godz. 30 min
Chocolademousse met sinaasappel
2 godz. 20 min
Fruit minestrone met saffraan crème
40 min
Lemon curd
20 min
Amandelpasta
1 godz. 10 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 godz. 50 min
Karamelpudding
1 godz.