Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Veenbessenvulling
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 20 g boter
- 50 g gedroogde veenbessen
- 30 g hazelnoten
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 150 g Camembert, in vier gesneden
Kip, aardappelen en mosterdsaus
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 10 takjes verse bieslook, in stukken
- 20 g boter
- 500 g water
- 1 - 2 tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
- 6 aardappelen, klein, goed gewassen, in stukken (3-4cm)
- 900 g kippenborst filets, zonder vel (3 filets, ong. 300 g elk)
- 150 - 200 g verse sperziebonen, gedopt
- 20 g droge witte wijn
- 2 el bloem
- 3 tl pikante mosterd
- 2 tl mierikswortel, in pot
- 2 tl graanmosterd
- 1 - 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2028 kJ / 483 kcal
- Białko
- 54.5 g
- Węglowodany
- 22.2 g
- Tłuszcz
- 18.6 g
- Błonnik
- 4.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Forel met hollandaisesaus
50 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Worstmummies
Brak ocen
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Zalmsoufflé
1 godz.
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 godz.
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 godz.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min