Urządzenia i Akcesoria
Pomalu vařené telecí stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 porcí
Składniki
-
1 stroužek česneku
-
1 snítka čerstvého tymiánu
-
2 čerstvé bobkové listy
-
1 řapíkatý celer na kousky
-
1 svazek čerstvé plocholisté petrželky
-
100 gramů pórku na plátky (1,5 cm)
-
150 gramů mrkve na plátky (1,5 cm)
-
1 čajová lžička soli nebo podle chuti
-
1 čajová lžička bílého pepře, mletého nebo podle chuti
-
900 gramů vody
-
1000 gramů telecího masa, na kostky (2–3 cm)
-
500 gramů čerstvých hlaviček žampiónů na čtvrtky nebo šestiny
-
50 gramů másla
-
50 gramů hladké mouky
-
100 gramů smetany, 35% tuku (nejlépe)
-
2 žloutky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
34.8 g
Kalorie
1892 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pikantní rýže s cizrnou a červenou paprikou
1 godz.
Salmorejo
10 min
Kuskus s jehněčím a zeleninou
Brak ocen
Budha bowl salát se zelenou čočkou a chřestem
50 min
Polenta s čedarem
15 min
Migas s papričkami Padrón
Brak ocen
Gin tonik nanuky s okurkou
5 godz. 10 min
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2 godz. 45 min
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1 godz.
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1 godz. 50 min
Rýžový snack se sladkou chilli omáčkou
Brak ocen
Makadamová očka
45 min