Sauce caramel

4.7 157 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 g

Składniki

  • 250 g de sucre
    250 g de sucre brun
  • 200 - 250 g de crème entière
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre froid, en un morceau (ca. 6 x 4 x 1 cm)
  • 1 c. à soupe de vinaigre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 1 g
Kalorie 2136 kJ / 510 kcal
Tłuszcz 28 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...