Urządzenia i Akcesoria
Meatballs in Tomato Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
bread fresh or stale, cut in pieces40 g
-
fresh milk80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 - 12 sprigs
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
minced beef400 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Tomato sauce
-
cooking oil plus extra for greasing20 g
-
garlic clove1
-
yellow onions cut in wedges200 g
-
canned crushed tomatoes600 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1323.3 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
1876.6 kJ /
448.5 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
22.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Old Cucumber Soup
Brak ocen
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2 godz.
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Chinese Tea Eggs
1 godz.
KL Hokkien Noodles
35 min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 godz.
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Macaroni carbonara
30 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 godz.