
Urządzenia i Akcesoria
菊苣哥岡卓拉乳酪酥餅
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 人份
Składniki
-
奶油,有鹽或無鹽 ,塗抹於瑪芬烤模用少許
-
麵粉 ,撒粉於瑪芬烤模用少許
-
奶油,有鹽或無鹽10 克
-
天然油(蔬菜油) (例如葵花油或菜籽油)10 克
-
比利時菊苣 ,切碎500 克
-
白巴薩米克醋20 克
-
水10 克
-
鹽 ,依個人口味調整2 小撮
-
胡椒粉 ,依個人口味調整2 小撮
-
酥皮 (詳見要訣)2 片
-
麵粉 ,撒粉用少許
-
哥岡卓拉乳酪 ,切塊(1塊約20克)120 克
-
蛋 ,打散1 顆
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
678 kcal /
2815 kJ
Białko
12.5 g
Tłuszcz
51 g
Węglowodany
40.5 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
32.5 g
Sód
591.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan