鴨胸沙拉佐藍莓巴薩米克醋醬

鴨胸沙拉佐藍莓巴薩米克醋醬

5.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份

Składniki

  • 帶皮鴨胸 (300-400克) (詳見要訣)
    1 片
  • 混合香料 (肉桂、丁香、黑胡椒、辣椒和薑)
    ½ 茶匙
  • 3 小撮
  • 蜂蜜
    1 茶匙
  • 2100 克
  • 紅葡萄酒
    50 克
  • 藍莓果醬
    50 克
  • 1 大匙
  • 義大利黑醋
    20 克
  • 综合嫩葉沙拉
    300 克
  • 麵包丁
    100 克
  • 帕瑪森起士 ,薄片状
    50 克
  • 無鹽烤腰果
    40 克
  • 新鮮綜合紅莓
    50 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 475 kcal / 1986 kJ
Białko 20.9 g
Tłuszcz 30.7 g
Węglowodany 28.9 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Sód 546 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...