
Urządzenia i Akcesoria
鴨胸沙拉佐藍莓巴薩米克醋醬
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份
Składniki
-
帶皮鴨胸 (300-400克) (詳見要訣)1 片
-
混合香料 (肉桂、丁香、黑胡椒、辣椒和薑)½ 茶匙
-
鹽3 小撮
-
蜂蜜1 茶匙
-
水2100 克
-
紅葡萄酒50 克
-
藍莓果醬50 克
-
糖1 大匙
-
義大利黑醋20 克
-
综合嫩葉沙拉300 克
-
麵包丁100 克
-
帕瑪森起士 ,薄片状50 克
-
無鹽烤腰果40 克
-
新鮮綜合紅莓50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
475 kcal /
1986 kJ
Białko
20.9 g
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
28.9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Sód
546 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan