珍珠薏仁沙拉

珍珠薏仁沙拉

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 人份

Składniki

  • 500 克
  • 珍珠薏仁 (洋薏仁),中等尺寸
    250 克
  • (植物油)
    15 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 紅櫻桃蘿蔔 ,切薄片
    100 克
  • 罐裝玉米粒 ,瀝乾水份
    140 克
  • 小黃瓜 ,切丁
    ½
  • 櫻桃蕃茄 ,對切
    150 克
  • 菲達乳酪 ,弄碎
    50 克
  • 新鮮細香蔥 ,切成蔥花
    1 把
  • 蒜頭 (opcjonalnie)
    1 粒
  • 優格 (脂肪含量3.5%)
    200 克
  • 黃芥末
    10 克
  • 蜂蜜
    10 克
  • 15 克
  • 檸檬汁
    10 克
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 258 kcal / 1083 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 38 g
Błonnik 3.7 g
Sód 627 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...