珍珠薏仁沙拉
TM6

珍珠薏仁沙拉

(Brak ocen)

Składniki

  • 500 克 水
  • 250 克 珍珠薏仁 (洋薏仁),中等尺寸
  • 15 克 油 (植物油)
  • 1 ½ 茶匙 鹽
  • 100 克 紅櫻桃蘿蔔 ,切薄片
  • 140 克 罐裝玉米粒 ,瀝乾水份
  • ½ 小黃瓜 ,切丁
  • 150 克 櫻桃蕃茄 ,對切
  • 50 克 菲達乳酪 ,弄碎
  • 1 把 新鮮細香蔥 ,切成蔥花
  • 1 粒 蒜頭 (opcjonalnie)
  • 200 克 優格 (脂肪含量3.5%)
  • 10 克 黃芥末
  • 10 克 蜂蜜
  • 15 克 醋
  • 10 克 檸檬汁
  • ½ 茶匙 胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1083 kJ / 258 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
38 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.7 g
Sód
627 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy