Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 葵花籽 ,冲洗瀝乾
- 260 克 水
- 10 克 白酒 (opcjonalnie)
- 100 克 新鮮蘑菇 ,對切或切成¼塊
- 50 克 橄欖油
- 60 克 紅蔥頭 ,切半
- ¼ - ½ 茶匙 鹽
- ¾ 茶匙 黑胡椒粉
- 10 克 醬油 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 445.8 kJ / 106.5 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 16.7 g
- Sód
- 257.3 mg