
Urządzenia i Akcesoria
葵花籽蘑菇醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 人份
Składniki
-
葵花籽 ,冲洗瀝乾100 克
-
水260 克
-
白酒 (opcjonalnie)10 克
-
新鮮蘑菇 ,對切或切成¼塊100 克
-
橄欖油50 克
-
紅蔥頭 ,切半60 克
-
鹽¼ - ½ 茶匙
-
黑胡椒粉¾ 茶匙
-
醬油 (opcjonalnie)10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
106.5 kcal /
445.8 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
5.7 g
Błonnik
16.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
257.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan