Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g ulei
- 2 căței de usturoi
- 500 g ceafă de porc, fără os, tăiată cuburi (3 cm), zvântată cu hârtie absorbantă
- 4 - 6 prize boia de ardei, dulce
- 200 g morcovi, tăiați bucăți
- 30 g frunze de pătrunjel proaspăt, plus pentru decor
- 250 g ceapă, tăiată felii
- 300 g orez sălbatic
- 30 g pastă de roșii (concentrat)
- 700 g apă
- ½ linguriță chimion măcinat
- piper negru măcinat, după gust
- 40 g prune uscate, fără sâmburi
- 5 g frunze de salvie, proaspete
- 10 g coriandru, frunze proaspete, plus pentru decor
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2917 kJ / 696 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 181 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tocăniță de cartofi cu carne de vită
1h 10min
Tocăniță de legume cu mămăligă cremoasă
50min
Tocăniță de iepure
1h
Midii cu sos thailandez cu curry verde
Keine Bewertungen
Tocăniță de iepure (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Orez cu carne de porc și condiment „5 arome”
50min
Cornulețe fragede
1h
Tăiței curry cu carne de porc
45 min
Tocăniță de fasole cu perișoare
45 min
Fâșii de vițel cu cartofi
2 Std. 50 Min
Tăiței chinezești cu ton la cuptor
1 Std. 20 Min
Pui cu ardei gras
1h