Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 40 g ulei de măsline
- 100 g paste lungi tip fidelini
-
250
g roșii, tăiate bucăți
lub 250 g pulpă de roșii, din conservă, tăiate bucăți - 50 g piure de roșii (concentrat)
-
2
lingurițe cu vârf concentrat pastă, de carne sau vegetal
lub 2 cuburi de concentrat (pentru 0,5 l) de carne sau legume - ½ - 1 linguriță chimion măcinat, după gust (opcjonalnie)
- 800 g apă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 568 kJ / 136 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paste în sos de roșii, cu jambon și chorizo
20 Min
Supă de ceapă
1 Std.
Supă cremă de ardei gras
20 Min
Supă cu paste și fasole
40 Min
Salată Waldorf pe frunze de andive
30 Min
Chifle-purceluși
2 Std.
Supă de roșii cu busuioc
40 Min
Pizza Chicago-Style
2h 50min
Chifteluțe de somon umplute cu brânză
Keine Bewertungen
Supă cu tăieței
1 Std. 30 Min
Supă de legume
35 Min
Supă cremă de roșii
25 Min