Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de remolacha cocida en trozos
- agua hasta la marca de 1 litro
- 2 - 6 huevos fríos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 258 kJ / 61 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas pardinas con compango
2hod. 50min
Estofado de ternera en hogaza de pan (Cocción lenta)
4h 30min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 Std. 25 Min
Bacalao a la italiana con patatas al vapor
45 min
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19 Std. 30 Min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
40min
Ternera estofada con ñoquis
1h 30min
Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)
12h
Huevos pochados en molde de silicona
15min
Rancho aragonés
1h 30min
Paella (Cocción de arroz)
55min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min