
Urządzenia i Akcesoria
Lachstatar mit Avocado und Ei
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Eier (Größe M) kalt6
-
Wasser zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
-
Dill, frisch Blättchen abgezupft2 Stängel
-
Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Stücken250 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst20 g
-
Olivenöl mit Zitronengeschmack5 g
-
rosa Pfefferbeeren1 TL
-
Salz½ TL
-
reife Avocados3
-
Sprossen, frisch z. B. Radieschensprossen30 g
-
Toastbrot getoastet6 Scheiben
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
401 kcal /
1678 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
435 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Osterbrunch
14 Przepisów
Austria
Austria