Urządzenia i Akcesoria
Curried kraut
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 168 godz. 20 min
900 g
Składniki
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
white onions peeled and cut into slices100 g
-
raisins50 g
-
fresh curry leaves cut into strips10
-
curry powder1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
4093.6 mg
Białko
15 g
Kalorie
2142.2 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
33.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
122.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 godz.
Cheesy roasted vegetable muffins
Brak ocen
Indonesian red spice paste
45 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Indonesian white spice paste
35 min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40 min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2 godz. 10 min
Creamed pāua soup
1 godz.
Mozambican chicken curry
35 min
Salsa verde
5 min
Chocolate and chilli tart
25 godz.