Urządzenia i Akcesoria
Curried kraut
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 168 godz. 20 min
900 g
Składniki
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
white onions peeled and cut into slices100 g
-
raisins50 g
-
fresh curry leaves cut into strips10
-
curry powder1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
4093.6 mg
Białko
15 g
Kalorie
2142.2 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
33.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
122.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango Pomelo Sago
1 godz. 30 min
Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts
Brak ocen
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 min
Spiralized Cucumber Acar
Brak ocen
Yoghurt cheese
24 godz. 40 min
Mystery Soup
55 min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Basic kimchi
144 godz. 20 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Butternut Squash and Ginger Soup
Brak ocen
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 godz.