Curried kraut

Curried kraut

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 168 godz. 20 min
900 g

Składniki

  • white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)
    600 g
  • sea salt
    2 tsp
  • carrots cut into pieces (3 cm)
    300 g
  • white onions peeled and cut into slices
    100 g
  • raisins
    50 g
  • fresh curry leaves cut into strips
    10
  • curry powder
    1 ½ tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 900 g

Sód 4093.6 mg
Białko 15 g
Kalorie 2142.2 kJ / 512 kcal
Tłuszcz 3.4 g
Błonnik 33.6 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 122.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...