Urządzenia i Akcesoria
Curried kraut
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 168 godz. 20 min
900 g
Składniki
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
white onions peeled and cut into slices100 g
-
raisins50 g
-
fresh curry leaves cut into strips10
-
curry powder1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
4093.6 mg
Białko
15 g
Kalorie
2142.2 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
33.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
122.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Agedashi tofu
30 min
Tempura vegetables
30 min
Dumpling wrappers
1 godz.
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 godz. 50 min
Thai red curry paste
10 min
Flat bread
25 min
Spiced tomato chutney
30 min
Sicilian iced coffee
4 godz. 10 min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 godz. 5 min