Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů květáku, na růžičky
- 80 gramů mrkve, na čtvrtky
- 50 gramů cibule, napůl
- 50 gramů másla
- 700 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky bílého pepře, mletého
- 200 gramů mléka
- 40 gramů taveného sýru
- petržel, čerstvá, na drobno nakrájená, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 797 kJ / 190 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Špenátová polévka s vejci
35min
Brokolicový krém
30min
Krémová polévka z červené čočky
35min
Krémová zeleninová polévka
35min
Pórkový krém
40min
Hrachová krémová polévka
25 Min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45min
Mrkvová krémová polévka
30min
Cuketová krémová polévka
25 Min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30min
Dýňová polévka se smetanou
40min
Květáková polévka s krutony
30min